Adventure Trail

  • Aantal deelnemers: 6 tot 120
  • Duur: 3 uur

We vertrekken met het team en de coach op tocht. Onderweg komen we verschillende natuurlijke hindernissen tegen die het team zodanig op de proef dat de deelnemers al hun kennis en vaardigheden (zoals creativiteit, inzichtelijk vermogen, probleemoplossend denken, kracht, lenigheid, coördinatie, concentratie…) moeten delen en verbinden om verder te kunnen. De uitdagingen liggen duidelijk buiten de dagelijkse routine en comfortzone. Enkel met goed overleg en samenwerking slaagt men in de opdrachten.

outdoorteampro-teambuilding

Als team samenwerken

Tijdens de trail maakt de begeleidende coach een inschatting van de mogelijkheden van zowel het individu als het team en past de opdrachten aan zodat iedereen actief kan deelnemen. We zorgen voor voldoende differentiatie zodat iedereen zich moet inspannen en kan uitleven.

De inspanning reikt een stuk verder dan het fysieke. Ook op mentaal gebied worden grenzen verlegd. Dit “stretchen” is soms inspannend en intens, maar maakt het team hechter en sterker. Intense momenten worden afgewisseld met ontspanning en reflectie tussen de proeven door. De coach waakt erover dat iedereen zich in elke situatie veilig voelt, zowel fysiek als mentaal. 

Deze activiteit is voor iedereen haalbaar, ook wie minder sportief of minder jong is kan actief deelnemen.

Echt samenwerken en communiceren zijn de sleutel om tot oplossingen te komen. Bij sommige opdrachten zijn echt alle groepsleden nodig om te slagen. Adventure trail brengt mensen dichter naar elkaar omdat met rekening met elkaar dient te houden en elkaar vaak van een heel andere kant leert kennen. Het is gewoon ook heel plezant om de andere deelnemers in een heel andere context te zien bewegen.

Sfeerbeelden Adventure Trail

Geïnteresseerd in deze activiteit? Neem contact op!