Outdoor Team Trophy

  • Aantal deelnemers: 10 tot 200
  • Duur: ongeveer 3 uur

Dit gaat met de hele groep samen door, maar we delen wel op in kleine teams die in een onderlinge competitie originele en ludieke teamopdrachten tot een goed einde proberen brengen. Welk team kan best de skills van de individuen samenvoegen tot een winnende combinatie?

outdoorteampro-teambuilding

Competitie met sfeer

De proeven zijn altijd een combinatie van denken en doen en fysiek niet te inspannend. Bovenal is altijd samenwerking vereist om te slagen. Volgende proeven komen o.a. aan bod: wandelende A, de knoop, 2 meter, bibberende benen, Big Bag Race…

Ondanks het competitie-element vindt dit spel in een leuke, ontspannen en ongedwongen sfeer plaats.

De proeven worden door de coach gekozen en aangepast i.f.v. de mogelijkheden van de deelnemers, het tijdsschema en de locatie. Er zijn licht fysieke proeven, maar ook proeven waar techniek of inzicht veel belangrijker zijn. Bovenal is altijd samenwerking vereist om te slagen.

Dit spel is geschikt als teambuildingsactiviteit voor allerlei soorten groepen. Iedereen, ook wie minder jong of minder sportief is kan perfect actief deelnemen.

Het competitie-element en de wisselende doe-denk-proeven zijn enorm motiverende factoren. Outdoor Team Trophy verenigt mensen, brengt hen dichter naar elkaar door te tonen waarin elkeen goed is en door heel veel plezier te maken.

Sfeerbeelden

Geïnteresseerd in deze activiteit? Neem contact op!