Paintball

  • Aantal deelnemers: 10 tot 35
  • Duur: 2-3 uur

Paintball is een leuke teambuilder, er wordt aanspraak gedaan op jou om teamwork te leveren. De individuele speler leert hoe belangrijk het is om samen aan een gemeenschappelijk doel te werken.

outdoorteampro-teambuilding

Gezonde energie en speelplezier

  • Tijdens het spel dien je goed te overleggen, afspraken te maken, te communiceren en tactisch samen te werken om te winnen.
  • In de tussenmomenten, kun je even bekomen en evalueer je hoe het gegaan is en bespreek je het (soms vreemde) gedrag van de andere spelers.

Het fysiek en mentaal gelijktijdig bezig zijn, geeft gezonde energie en veel speelplezier. We spelen buiten, in een natuurlijke omgeving, tussen de bomen en het struikgewas.

Wij spelen met geweren (markers) met veren i.p.v. op luchtdruk. Deze markers vuren niet zo hard, waardoor de kogelinslag minder pijnlijk is. Zo blijft het voor iedereen leuk! Het type geweer stimuleert ook om meer tactisch te spelen omdat je voor elke kogel dient te herladen.

Wij voorzien de markers, de paints en de maskers. Je zorgt zelf voor gepaste kledij die vuil mag worden. De verf is uitwasbaar.

Sfeerbeelden

Geïnteresseerd in deze activiteit? Neem contact op!