The Next Level

In de bomen zijn verschillende posten uitgewerkt met proeven op verschillende hoogtes. De deelnemers dienen goed samen te werken om de klimmers te beveiligen en de proeven uit te voeren.

outdoorteampro-teambuilding

Hoogteparcours

In dit hoogteparcours gaat het niet zozeer om de fysieke uitdaging, als wel hoe je als team samenwerkt om iedereen tot het maximum te laten samenwerken om te slagen: communicatie, samenwerking, steun en inlevingsvermogen zijn echt essentieel.

De inspanning reikt een stuk verder dan het fysieke. Vooral op mentaal gebied worden grenzen verlegd. Dit “stretchen” is soms inspannend en intens, maar maakt het team hechter en sterker. Intense samenwerkingsproeven worden afgewisseld met luchtigere en ludieke momenten. De coach waakt erover dat iedereen zich in elke situatie veilig voelt, zowel fysiek als mentaal. 

Deze activiteit is voor veel mensen haalbaar, maar wie helemaal niet sportief of avontuurlijk is zal hier wat minder plezier aan beleven.

Echt samenwerken, communiceren en inlevingsvermogen zijn de sleutel om tot oplossingen te komen. Het is gewoon ook heel plezant om de andere deelnemers in een heel andere context te zien bewegen. deze activiteit brengt mensen dichter naast elkaar en tilt het team letterlijk en figuurlijk naar the next level. 

Geïnteresseerd in deze activiteit? Neem contact op!