Over ons

Wat doen we?

Wij organiseren jouw teambuilding met sportieve en toegankelijk outdoor activiteiten voor iedereen. Een actieve teambuilding buiten in de natuur heeft een bijzondere uitwerking: je leert je collega’s eens van een hele andere kant kennen, waardoor de groepssfeer verbetert en de productiviteit van het team stijgt. Wij stellen graag een programma samen waarin iedereen tot zijn of haar recht komt. Dus ook minder sportieve of minder jonge mensen kunnen perfect actief deelnemen en zullen zich ook zeker helemaal amuseren.

Elkaar motiveren, inspireren én verbinden, dat is ons doel!

outdoorteampro-teambuilding-icon

Inspireren

Door uit de dagelijkse werkcontext te stappen leer je elkaar van een andere kant kennen en waarderen. Deze inzichten kunnen je mogelijk aanzetten om meer of op een andere manier samen te werken in de toekomst.

outdoorteampro-teambuilding-icon

Motiveren

Samen plezier maken en een fijne tijd beleven geeft zuurstof aan de groep en zin om er weer verder tegen aan te gaan. De batterijen zijn weer opgeladen, dat komt iedereen ten goede.

outdoorteampro-teambuilding-icon

Verbinden

Door samen op stap te gaan gebeurt er iets magisch: zonder veel inspanningen groei je naar elkaar toe en voel je een grotere verbinding met de mensen rond je ongeacht rang of stand.

outdoorteampro-teambuilding

Teambuilding formules op maat van elk bedrijf

Jij wil uiteraard dat jouw teambuilding, personeelsfeest of bedrijfsevent een fantastische en onvergetelijke ervaring wordt! Je wil dat iedereen een intense en leuk dat beleeft en nog lang de ervaringen met elkaar zal delen.

Wij vertrekken vanuit jouw vraag, wensen en verwachtingen en stellen in overleg een actieve, dynamische en sfeervolle teambuilding voor die geschikt is voor iedereen ongeacht leeftijd of sportiviteit. We zorgen voor een goede balans tussen inspanning en ontspanning: zo vindt iedereen het leuk en kan iedereen zich ten volle uitleven. Jouw team / jouw mensen inspireren, motiveren en met elkaar verbinden, daar doen we het voor!

Doelgerichte coaching & begeleiding

Je ziet je collega’s misschien wel elke dag, maar hoe goed ken je hen eigenlijk? Durf jij een stukje van jezelf tonen of houd je je liever afzijdig?

Een teambuilding met het bedrijf is elkaar op een meer informele manier leren kennen en dat kan weleens leuke, verrassende en leerrijke momenten opleveren.

Wij hebben speciale aandacht voor deze momenten en meer in het algemeen voor wat leeft in de groep en bij de individuele deelnemers. De inspanningen reiken soms een stuk verder dan het fysieke. Ook op mentaal gebied worden weleens grenzen verlegd. De coach waakt erover dat iedereen zich in elke situatie veilig voelt, zowel fysiek als mentaal.

In onze begeleiding vinden wij het essentieel dat iedereen actief kan deelnemen. Ook wie minder sportief of minder jong is kan perfect een rol opnemen in de opdrachten. Het samenbrengen van de skills, kennis en vaardigheden van de groep en rekening met elkaar houden, dat is échte teambuilding.

outdoorteampro-teambuilding

Teambuilding in een unieke setting

Domein Polderwind

Je vindt Outdoorteam pro op domein Polderwind. Dit schitterende recreatiedomein van 30 hectare ligt midden in de polders, tussen het historische Brugge en de Belgische kust zoals Blankenberge. Het is genieten van de grote waterplas, prachtige natuur en een nagelnieuw hotel****.

Wij werken nauw samen met hotel Polderwind om voor jou een onvergetelijke teambuilding of event te creëren.

  • In het restaurant kun je terecht voor ontbijt, eenvoudige snacks, 2- of 3-gangen menu’s, BBQ tot walking diners.
  • Er zijn verschillende vergaderzalen om jouw seminar, opleiding of presentatie in een schitterend kader te laten doorgaan.
  • Overnachten in de ruime kamers met zicht op de schitterende omgeving is een ervaring om niet snel te vergeten. Je kunt gebruik maken van de gratis parking, welness en fitness. En ’s avonds op het terras genieten van de zonsondergang aan de boorden van de plas.

Voor onze formules en meerdaagse programma’s combineren we teambuilding activiteiten met de faciliteiten van domein en hotel. Wij organiseren dit allemaal voor jou, slechts één contactpersoon.

Ons team

Door het samenleggen van onze skills, talenten, enthousiasme en ervaring organiseren we een unieke teambuilding of event. We zijn een ambitieus, professioneel en zeer helpvol team met als doel dat iedereen zich uitleeft & amuseert, actief deelneemt en een onvergetelijke tijd beleeft.   

Heb je een vraag of wens je meer informatie?