Praktische info

Veelgestelde vragen

Al onze activiteiten en programma’s zijn mogelijk vanaf 6 deelnemers. Dit aantal deelnemers is vereist om een goede dynamiek en groepsbeleving te krijgen. Voor kleine groepen stellen we best een programma op maat op.

Wij kunnen gemakkelijk teambuildings verzorgen voor groepen tot 100 deelnemers. Maar ook voor groepen tot 180 deelnemers kunnen wij een mooi programma op maat uitwerken. Voor nog grotere groepen zitten we best samen om de mogelijkheden te bespreken. Mogelijk betrekken we hier een van onze partners bij.

Je vindt ons op Domein Polderwind te Zuienkerke. Dit is tussen Brugge en Blankenberge. We zijn vlot bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Ter plaatse is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Dit is uiteraard een beetje afhankelijk van de gekozen activiteiten. Bij boeking krijg je een overzicht van hetgeen de deelnemers best voorzien. Volgende is goed om bij te hebben:

    • Stevige schoenen en sportieve kledij die vuil en nat mogen worden.
    • Reservekledij en -schoenen voor na de activiteit.

Kledij aangepast aan het weer buiten: voldoende warm en eventueel regenkledij.

Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen actief kan deelnemen ongeacht leeftijd, geslacht of sportiviteit. We zorgen voor voldoende differentiatie zodat iedereen zich moet inspannen en kan uitleven, maar dat het ook haalbaar en leuk is voor iedereen. Enkel door als team samen te werken en rekening te houden met elkeen kun je slagen in de opdrachten.

In principe kunnen alle activiteiten ook bij minder weer doorgaan. Een beetje regen of wat minder warm zorgen soms net voor een nog intensere teambeleving. Vooral als je nadien gezellig binnen zit om te genieten van een lekkere warme maaltijd met zicht op het meer.
Bij heel slecht weer stellen we in overleg een alternatief programma voor.

We stellen altijd een programma op maat op. Dit betekent dat we in overleg invulling geven aan het programma. Wij luisteren eerst naar jullie verwachtingen, wensen en behoeften en doen op basis daarvan een aantal suggesties. Jullie hebben hierin het laatste woord.

Contacteer ons om meer te weten te komen over beschikbaarheid. Boekingen voor hotel en restaurant zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid op moment van effectieve boeking.

Uiteraard is dit mogelijk. In overleg stellen we een programma op dat aansluit bij jullie wensen: volwassenen en kinderen door elkaar of net apart, partners die later aansluiten bv. bij BBQ… Wij hebben coaches die heel graag werken met kinderen en een actief en uitdagend programma begeleiden voor hen.

Hotel Polderwind is een realisatie van Rode Kruis-Vlaanderen dat mensen met een beperking of zorgbehoefte een zorgeloze en onvergetelijke vakantie wil laten beleven. Daartoe is er op het gehele domein complete toegankelijkheid voor personen met een rolwagen of andere beperking, zijn er aangepaste hulpmiddelen en aangepaste verzorging mogelijk.  

Het hotel staat echter ook open voor iedereen, zoals jij en ik, die een fijne vakantie of teambuilding wil beleven op een unieke locatie. Dit hotel heeft een viersterren classificatie en functioneert als dusdanig ook als klassiek hotel. Kom gerust langs, je zult merken dat hier een prachtig hotel is dat voldoet aan alle moderne eisen. We tonen je graag de kamers, vergaderzalen, restaurant en andere faciliteiten.

Door teambuilding en overnachting op Domein Polderwind steun je indirect ook een heel waardevol maatschappelijk project. Elke cent die je betaalt wordt geïnvesteerd in vakanties voor mensen met specifieke noden. www.domeinpolderwind.be

Formules op maat: wij denken graag met je mee!