De ronde van Bas, zorgverleners aan huis

Meerdaagse teambuilding, goed gevuld programma

Het team van Kevin Bas werkt heel hard om dagelijks kwaliteitsvolle thuisverpleging aan te bieden. Ook op zaterdag en zondag, ook ’s morgens heel vroeg en ’s avonds heel laat. Kevin wou zijn team medewerkers bedanken met een onvergetelijke meerdaagse teambuilding in een leuke buitenomgeving. Met veel enthousiasme spraken we met Kevin af op het prachtige domein Polderwind om alle mogelijkheden te bespreken.

We stelden samen een programma op met een goed evenwicht tussen inspanning en ontspanning: echte intense teambuilding activiteiten (Adventure Trail, vlottentocht, paintball…) afgewisseld met rustigere momenten (chillen in lounge, kampvuur, BBQ). Het doel van de teambuilding: motiveren, inspireren én verbinden
Wij spelen ook in op gebeurtenissen binnen de groep en merken we snel waar we kunnen bijsturen om iedereen comfortabel te laten voelen. Hierin maken wij het verschil als OutdoorTeam begeleiders.

Er werd gekozen voor overnachting in ons hotel omwille van het comfort, teamgevoel en zo was er geen verplaatsing nodig. Brugge is vlakbij gelegen, dus ideaal om nog een stapje in de wereld te zetten (hoort ook bij een teambuilding 🙂 ) . De kleine oogjes bij het ontbijt ’s anderendaags namen ze er graag bij.

Een hele leuke tweedaagse, ook voor de coaches van OutdoorTeam. Fijn om zo intens met een groep te kunnen werken.

Is een meerdaagse teambuilding precies wat je zoekt voor jouw team? Neem contact op via info@outdoorteampro.be of  +32 (0) 485 81 24 24  
Dan stellen we de teambuilding voor uw bedrijf of organisatie op maat samen.

Heb je een vraag of wens je meer informatie?