Exellent, elektroketen

Personeelsfeest in het weekend voor collega’s en partners

Ilse kende ons al, haar zoon was hier al geweest en was razend enthousiast, en ze was al op Domein Polderwind geweest. Het leek haar de ideale locatie voor een dagje fun en een activiteit voor een gemengd publiek.

We werkten samen een halfdaags programma uit voor een groep van ongeveer 65 personen. Alle deelnemers konden op voorhand kiezen uit een drietal activiteiten: voor elk wat wils. Bij een aperitiefje werd bijgepraat over de activiteiten: Adventure Trail werd met stip bovenaan gezet als meest geslaagde activiteit, maar ook de Bike Discovery en paintball werden erg gesmaakt.

Bij de receptie sloten nog een aantal collega’s en partners aan. Zij genoten mee van de verhalen, het zicht op het meer van Polderwind, de natuur en de stralende zon. Een geslaagde teamdag!

Tijdens een gezellige BBQ buiten kon men niet alleen genieten van het prachtige weer maar ook van het lekkere eten en elkaars gezelschap. Er werd nagepraat tot laat in de nacht. Enorm veel sfeer en gezelligheid. Een toffe bende!

Wil je ook graag een personeelsfeest / teambuilding organiseren? Neem contact op via info@outdoorteampro.be of  +32 (0) 485 81 24 24  
Dan stellen we de teambuilding voor uw bedrijf of organisatie op maat samen.

Heb je een vraag of wens je meer informatie?