Gemeente Zuienkerke, gemeentepersoneel

Een gemengde groep van jong en oud, groot en klein, sportief en minder sportief

Annelies organiseert elk jaar een sportdag/teambuilding voor het gemeentepersoneel van Zuienkerke.  Het is een gevarieerde personeelsgroep met zowel arbeiders, bedienden, schepenen en de burgemeester.  Ook zeer uiteenlopend qua leeftijd en niveau van sportiviteit.

Annelies twijfelde of Adventure Trail wel haalbaar was voor deze groep, want ze wou graag dat iedereen actief kon deelnemen en dat er niemand aan de kant moest blijven.  Uit ervaring wisten wij dat deze activiteiten wel kunnen, dus konden we haar geruststellen.

Al onmiddellijk nam de burgervader iedereen mee op sleeptouw. De coach paste de opdrachten/proeven aan zodat alles als team tot een goed einde gebracht kon worden. Iedereen hielp elkaar waar het maar kon. Het was fun, grenzen verleggen, maar vooral genieten om de groep samen bezig te zien.

Na afloop, werd er bij een lekkere spaghetti en goed glas bier volop nagenoten. Bovendien was iedereen het er overeens: deze activiteit was uitdagend, iedereen was voldaan na de inspanning en samenwerking. Het is zeker voor iedereen haalbaar!

Annelies was heel tevreden en boekte het jaar erna opnieuw een teambuilding in voor het gemeentepersoneel.

Wil je ook graag een laagdrempelige teambuilding die voor iedereen plezier oplevert? Neem contact op via info@outdoorteampro.be of  +32 (0) 485 81 24 24 
Dan stellen we de teambuilding voor uw bedrijf of organisatie op maat samen.

Heb je een vraag of wens je meer informatie?