Pieters, Seafood specialist

Kan een teambuilding ook in de winter?

Stefaan plant zijn teambuilding altijd eind november. Hun bedrijf ligt op een steenworp van Domein Polderwind, maar ze waren er nog nooit geweest. Hij wilde graag een outdoor teambuilding organiseren voor zijn team dus dat was de perfecte gelegenheid om kennis te maken. Het team liet zich niet afschrikken door het weer.

De actieve teambuildingdag startte met een vers ontbijt. Niemand leek last te hebben van de frisse temperaturen want er werd heel intens samengewerkt én gelachen tijdens de Adventure Trail. Na de broodjeslunch werd de groep verdeeld in 4 subgroepjes die tegen elkaar streden om de eer en het winnen van de Outdoor Team Trophy. Het werd stevig gebikkeld in een nek-aan-nek race. Uiteindelijk kwam er toch een winnaar uit de bus. Tussen de proeven door kon men zich opwarmen aan de warmte van onze branders: écht gezellig. Het plaatje was compleet!

Om de dag goed af te sluiten kon men nog wat bijpraten tijdens een receptie in de lounge van het Polderwind hotel. Zo kon iedereen wat bekomen van een dynamische en intense namiddag. Daarna werden de magen gevuld tijdens een overheerlijke winterBBQ, wel gezellig binnen met zicht op het meer van Polderwind. Tuurlijk kan een teambuilding ook in de winter!

Rond zonsondergang werd het kampvuur ontstoken en werd er rustig verder gekeuveld over de hoogtepunten van de dag. Iedereen vertrok moe, maar voldaan naar huis. Missie geslaagd!

Wil je ook graag een onvergetelijke winter teambuilding organiseren? Neem contact op via info@outdoorteampro.be of  +32 (0) 485 81 24 24 .
Dan stellen we de teambuilding voor uw bedrijf of organisatie op maat samen.

Heb je een vraag of wens je meer informatie?