Teambuilding formules

Wij zorgen dat jouw teambuilding, personeelsfeest of bedrijfs-event een fantastische en onvergetelijke ervaring wordt! Hoe divers de groep ook is, we zorgen ervoor dat het plaatje klopt en dat iedereen zich kan uitleven en kan genieten! In overleg maken we een programmavoorstel op maat van jouw bedrijf, jouw team en jouw mensen.

Een halve of hele dag teambuilding

Je kunt bij ons terecht voor één outdoor teambuilding activiteit, een combinatie van activiteiten en catering of een programma van een hele dag. Hieronder vind je een aantal formules die we graag in overleg verfijnen tot een programma op jouw maat dat voldoet aan jouw verwachtingen, wensen en budget.

outdoorteampro-rafting
outdoorteampro-teambuilding

Vergaderen & teambuilding

Het nuttige en het aangename koppelen aan elkaar? Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt de dag starten met een formele meeting of seminar waarvoor je zelf de invulling voorziet. Vanaf de middag start dan het fun-gedeelte met een aanbod van outdoor teambuilding activiteiten en aanvullende catering. Omgekeerd kan uiteraard ook: de dag sluiten met een meeting bv. over de zaken die opgevallen zijn tijdens de dag. 

Meerdaagse teambuilding

Wil je na of net voor de teambuilding rustig blijven overnachten? Of een intense teambuilding van een weekend? Meeting/seminar en teambuilding activiteiten combineren, gespreid over meerdere dagen?

Op Domein Polderwind kun je blijven overnachten in ons viersterrenhotel met 46 tweepersoonskamers. ’s Avonds is het gezellig tafelen en genieten aan de bar of buitenterras van de ondergaande zon en elkaars gezelschap.

outdoorteampro domein polderwind

Wens je meer uitleg over onze teambuilding formules op maat?